Максим Галкін виставив путініста Кіркорова за двері розкішного замку, в якому мешкав з Аллою Пугачовою до втечі з московії

Новини шоубізнесу
5 987
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Максим Галкін, Алла Пугачова та Філіп Кіркоров

Колишній чоловік Алли Пугачової розійшовся у звинуваченнях в сторону того, хто "відбив" його кохану

Колись знаменитий російський співак, а нині — путініст Філіп Кіркоров, відверто розповів про конфлікт зі своєю колишньою дружиною, відомою співачкою Аллою Пугачовою, яка наставила йому роги . Виявилося, що пряму роль у цьому зіграв нинішній чоловік примадонни, гуморист Максим Галкін. Що саме сталося між знаменитостями — дізнавайтеся нижче!

В нещодавньому інтервʼю Кіркоров заявив, що Галкін, якого в росії визнано іноагентом, заборонив йому відвідувати будинок, де проживає Пугачова. При цьому путініст зазначив, що після розлучення з Аллою Пугачовою, експодружжя ще тривалий час зберігало дружні стосунки. Однак з часом йому більше не були раді на порозі розкішного замку у селі Грязь під москвою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співак також розповів, що протягом останніх п'яти років не спілкувався зі своєю колишньою дружиною. При цьому Кіркоров підкреслює, ще неодноразово намагався відновити зв'язок з Аллою Пугачовою. Але, схоже, стосунки між зірковим експодружжям залишаються доволі напруженими.

У певний момент Максим, напевно, вирішив, що мене занадто багато вдома, діти ростуть, діти не розуміють. Він поставив Аллі умову, щоб мене там не було більше. Диригентом, постановником, режисером цієї постановки, я впевнений, та я і знаю, мені просто спільні друзі сказали, що це все зроблено його руками,
— запевняє Кіркоров.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Максим Галкін показав свою 75-річну кохану без макіяжу. Знаменитість була вбрана у рожевий халат, а на голові в неї був білий рушник.