"Я собі вдячна, що була стриманою і не матюкалася": Катерина Кузнєцова розповіла, як її авто зламалося прямо на дорозі

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/katykino

Катя говорить, що в певний момент вона почула дивні звуки, які було чути всередині автівки

Відома українська акторка, зірка серіалу “Кухня” Катерина Кузнєцова, яка зізналася чому відмовилася від весілля з росіянином, розповіла про прикрий випадок, який стався з нею у дорозі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram-Stories артистка зізналася, що в неї зламалася машина посеред траси. Катя говорить, що в певний момент вона почула дивні звуки, які було чути всередині автівки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кузнєцова звернулася до свого знайомого, щоб він допоміг знайти проблему та полагодити транспортний засіб. Цікаво, що поломку не вдалося знайти. Прикрим є те, що авто Катерини заглухло на одному з київських мостів. Відтак, його відправили на ремонт на евакуаторі.

Я збиралася на проби. Їду. Раптом я чую дивні звуки. І мене дивує мій спокій. І думаю, що не буду ризикувати, зупиняю машину на парковці, поїхала на проби. Я замовляю таксі й у таксиста прошу подивитися заглушники, акумулятор чи колодки… І я показую йому машину  все їде, все нормально, всі показники в нормі. Думаю, дивно. Я поїхала додому, а через кілометр починається та ж ф*гня. Починається буксування. А попереду міст Патона. І думаю, що якщо заглухну просто на мосту, то мене прокляне вся київська еліта за кермом. Вирішила знайти СТО, щоб вирішити в чому справа. Хлопці кажуть, що не можуть подивитися. Я поїхала далі. І відчуваю, що щось буде. І все, я в'їжджаю на міст Патона і просто глухну на його початку. А далі евакуатор. Я собі вдячна, що була стриманою і не матюкалася. Дуже гідно себе поводила.
- зізналася артистка.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Кузнєцова назвала ім'я акторки, яка підтримала її рішення повернутися в Україну. Кузнєцова зазначила, що окрім цієї артистки її особливо ніхто не підтримував.