Зібрала 3 мільйона переглядів! Катерина Кузнєцова знялася у серії романтичних відео, які просто "розірвали" мережу

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Українська актриса, відома своєю роллю в серіалі "Кухня", знялася в шалено романтичній рекламі. Катерина Кузнєцова з'явилася у трьох відео, які за кілька днів "підірвали" мережу та зібрали понад 3 мільйони переглядів.

Після початку повномасштабної війни Катерина Кузнєцова відразу ж покинула росію і повернулася додому. Сьогодні акторка починає будувати свою кар'єру в Україні. А днями у мережі з'явилася одна з перших її українських робіт, яка справила справжній фурор.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зірка знялася в рекламі для відомих брендів одягу та взуття. Це серія романтичних роликів про історію знайомства та закоханості дівчини та хлопця восени. Відео зробили справжній "бум" у соціальних мережах і всього за кілька днів зібрали 3 мільйони переглядів.

У серії відео Катерина Кузнєцова насолоджується казковою осінню та зустрічає привабливого чоловіка. Їхнє випадкове знайомство переростає в прекрасну історію кохання. А впродовж трьох відео Катя гарно розмовляє українською мовою, блискуче виконує свою роль та змінює стильні вбрання.

Користувачі захопилися цими відео. Багато хто відзначив, що серія роликів може конкурувати з голлівудськими романтичними фільмами. Інші ж зраділи, що Катерина Кузнєцова нарешті заговорила рідною мовою.

Зібрала 3 мільйона переглядів! Катерина Кузнєцова знялася у серії романтичних відео, які просто "розірвали" мережу - фото №1
Зібрала 3 мільйона переглядів! Катерина Кузнєцова знялася у серії романтичних відео, які просто "розірвали" мережу - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Можливо, невдовзі ми побачимо Катерину Кузнєцову в якомусь українському фільмі чи серіалі. Ну а поки що пропонуємо вам дізнатися 12 цікавих фактів з її біографії!