"Я себе вже прийняла такою. Не скажу, що дуже полюбила": Оля Цибульська прокоментувала стан своєї фігури

Новини шоубізнесу
616

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/cybulskaya

Артистка не соромиться обговорювати з підписниками питання своєї ваги

Знаменита українська співачка Оля Цибульська, яка потрапила в ДТП, висловилася стосовно зайвих кілограмів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, варто зазначити, що Оля не соромиться обговорювати свою фігуру та ділитися з підписниками секретами успіху скидання зайвого. Зокрема, Оля зазначила, що планує повернутися до тієї ваги, яка в неї була кілька років тому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що у своєму інтерв'ю Олексію Суханову зірка пригадала 2019 рік. Саме того року їй вдалося скинути 15 кг. Оля заявила, що тоді відчувала себе доволі легко, але згодом знову почала набирати.

В мене був класний досвід. Здається, у 2019 році я за два місяці скинула 15 кг зайвих. Я дуже класно себе відчувала. Це була якась польотність і це було тоді про здоров'я. Я це зробила з хорошим спеціалістом, і тоді був такий психоемоційний стан, коли я могла не заїдати все. А зараз я, звичайно, знову наїла щоки. Я дивлюсь на ці фотки себе минулої, я їх розвісила по офісу, там, де я така, яка собі подобаюсь. Я думаю, що, можливо, ця стіна візуалізації колись-таки спрацює, і я знову зможу взяти себе в руки та повернутися до тієї форми.
- поділилася Цибульська.

Оля зазначає, що для селебритіс питання фігури є досить важливим, так як за її словами сцена, це те місце, де має відчуватися легкість. Зайва ж вага такій легкості заважає.

Для артиста все-таки це важливо. Я себе вже прийняла такою. Не скажу, що дуже полюбила, тому що я постійно жартую над вагою, мені навіть мій син часом робить зауваження. Зайва вага заважає на сцені. Я навіть, коли виходжу, я каблучки знімаю. Мені треба, щоб нічого не заважало, а зайві кілограми заважають. Хочеться легкості. Але я люблю себе. Мені з собою пощастило,
- пояснює селебритіс.

Варто нагадати, що Оля у себе в соцмережах завжди відверто говорить про питання фігури та зайвої ваги. Вона завжди тримає фоловерів в курсі того скільки скинула та скільки набрала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Цибульська відповіла, чи дійсно стала причиною розлучення відомого артиста з дружиною. Зірка зазначила, що скільки б вона не говорила на цю тему, чутки про її роман з DZIDZIO досі не закінчується.