Оля Цибульська згадала дивний результат після уколів ботоксу: це помітив навіть Козловський

Зіркова краса
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Оля Цибульська, яка раніше нарвалася на хейт , потішила шанувальників історією про те, як зробила не зовсім вдалу косметологічну процедуру. Виявилося, що після ін'єкцій її обличчя відновлювалося аж два тижні, а сама артистка в цей час мала досить дивний вигляд.

На своїй сторінці в Instagram Оля Цибульська розповіла, як вперше вирішила зробити ін'єкції ботоксу. Тоді артистка ще не знала, що така процедура не підходить її типу обличчя, але хотіла позбутися зморшок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, ситуація сталася ще 2019 року, проте співачка з посмішкою згадує її досі. За словами Олі, після уколів її обличчя виглядало досить дивно, адже через ін'єкції в неї піднялися брови.

Я пам'ятаю як вперше в житті наважилася на ботокс. І я прийшла до косметолога, вкололи лоб. Через кілька днів у мене піднялися догори брови. І я зателефонувала, запитала що це. Мені кажуть, що це модний "погляд лисички". А я кажу: "Я не замовляла, але класно". У мене обличчя зовсім не рухається",

- згадала артистка.

Цікаво, що такі зміни одразу помітив її колега Віталій Козловський, коли артисти зустрілися на зйомках проєкту. Однак сама Цибульська зрозуміла, що має доволі дивний вигляд, коли подивилася запис зі свого сольного концерту. Утім, уже за кілька тижнів такий явний ефект від ботоксу зник.

Я пам'ятаю як приходжу на зйомку з Козловським. І він на мене дивиться весь знімальний процес і каже: "Цибульська, що з тобою? У тебе все нормально? У тебе щось не так з обличчям". Я кажу: "Ти що дурний?". Через кілька днів у Палаці Україна були зйомки новорічного концерту. Я виступаю і як завжди я дуже емоційна. Я співаю "Я не плачу" і емоціями якось намагаюся говорити з людьми. І дивлюся, а в партері всі злякалися. І потім із відео я розумію, що там у мене не посмішка, а оскал із бровами,

- розповіла Оля Цибульська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Оля Цибульська вразила своєю відвертістю. Так,  співачка показала , як жила з депресією.