Світлана Тарабарова показала укриття, яке нашвидкуруч зробила для власних діточок під час ракетної атаки

Новини шоубізнесу
2 082

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Світлана Тарабарова з дітьми. Фото: instagram.com/tarabarova

Артистка, як і більшість українців, вимушена шукати усі способи, аби убезпечити себе та власних дітей під час тривог

Співачка Світлана Тарабарова, яка живе в боргах, показала, як з трьома маленькими дітьми ховалася від ракет та дронів під час чергової масованої атаки. Зірка поділилася емоціями від пережитого та показала, яке укриття зробила для доньок та сина.

У себе в соцмережах Світлана Тарабарова поділилася кадрами, які зробила 26 серпня, коли росія завдала ракетного удару по мирним українським містам. У цей час троє її дітей прокинулися та відійшли подалі від вікон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зазначила Світлана, вдома вона створила імпровізоване домашнє укриття, аби дітям було комфортно проводити час навіть в таких умовах. Артистка не приховує, що цього місця мало її трьом малюкам, проте так зіркова мама спокійніше переживає стресовий момент, коли над головами українців пролітають ракети.

Як на 4 кв. м імпровізованого домашнього укриття може бути сконцентровано стільки любові та ненависті одночасно??? Ненависть до тих, хто краде дитинство наших дітей, мрії, життя, міста. І любов. Безмежна. Беззаперечна. Справжня… І так, любов переможе,
— написала Світлана Тарабарова.
Діти Світлани Тарабарової Фото: instagram.com/tarabarova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Нещодавно Світлана Тарабарова вперше зізналася, чому вони з Вовою Дантесом розійшлися. Артистка натякнула на зради у тих стосунках.