Вова Дантес зраджував Світлану Тарабарову? Співачка вперше зізналася, чому вони розійшлися (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Світлана Тарабарова, яка живе в боргах , уперше відверто розповіла про стосунки з Дантесом. Артистка поділилася спогадами та зізналася, чому завершився їхній тривалий роман. Подробиці на HOCHU.ua!

За словами співачки, вона не любить афішувати особисте життя, тому про її роман із Дантесом мало хто знав. Свій вибір зберігати стосунки в секреті Світлана Тарабарова прийняла для того, щоб шанувальники насамперед цікавилися її творчістю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтерв'ю Славі Дьоміну для його YouTube-проєкту "Слава +" артистка розповіла, що її роман із Дантесом був вкрай емоційним періодом. Тоді артисти багато сварилися і не розуміли, що таке здорові стосунки. Крім того, Світлана натякнула, що з боку Володимира Дантеса на той час були зради.

Мені було соромно. До весілля ніхто не знав, з ким я зустрічаюся. Тобто я вважала особисте особистим. Коли я одружилася, я хотіла сім'ю, дітей, тут уже я поділилася цією історією. До цього не хотіла, щоб чутки про те, з ким ти зустрічаєшся, не давали музиці змоги бути почутою. Ми були дітьми. І дуже такими, не дуже хорошими дітьми. Ми разом були не ок як пара. Дуже токсичними. Є така вибухова суміш. Ми не могли впоратися зі своїми емоціями, на нас навалилася "слава". Ми подумали, що ми схопили Бога за бороду. Ми не знали як це - повага одне до одного, як це бути вірними. Ну, це вже з боку Володі,

- підкреслила Тарабарова.

Вова Дантес зраджував Світлану Тарабарову? Співачка вперше зізналася, чому вони розійшлися (ВІДЕО) - фото №1

За словами Світлани, її стосунки з Дантесом тривали майже три роки. Ба більше, кілька разів артисти планували одружитися, однак через постійні конфлікти цього так і не сталося.

Ми кілька разів навіть хотіли одружитися. Але постійно сварилися і все це нічим не закінчувалося. І добре, бо нічим хорошим це б і не закінчилося. Тому що ми вогонь одне з одним,

- каже співачка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Світлана Тарабарова зворушила Мережу  рідкісним фото з мамою . На знімку артистка ніжно обійняла маму, а шанувальники відзначили їхню схожість.