Світлана Тарабарова "розгромила" Регіну Тодоренко за замовчування війни: що сказала ексучасниця Real O

Новини шоубізнесу
2 611

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Світлана Тарабарова та Регіна Тодоренко. Фото: Facebook

Артистка поставила крапку у стосунках з ексколегою та дала зрозуміти, що більше не хоче повертатися до цієї теми

Відома українська співачка Світлана Тарабарова висловилася про свою ексколегу Регіну Тодоренко, яка обрала підтримку кремлівського режиму, замовчує війну Україні та постійні обстріли рідної Одеси, де досі живуть її батьки. Що про запроданку каже артистка — дізнавайтеся на Хочу!

Ще у 2008 році Регіна Тодоренко та Світлана Тарабарова працювали пліч-о-пліч, оскільки були учасницями гурту Real O. Однак згодом, коли Світлана сфокусувалася на розвитку сольної карʼєри в Україні, її колишня колега відправилася підкорювати московію. Та важко сказати, що в неї це вийшло добре, оскільки на росії Регіна має доволі скандальну репутацію, ну а в Україні запроданку вже точно не чекають.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як відомо, після початку повномасштабної війни в Україні чимало українських артистів намагалися “достукатися” до своїх колег з росії. Однак як і більшість, Тодоренко продовжувала мовчати про російську агресію. Тому нині, на третій рік повномасштабної війни, Світлана Тарабарова не бачить сенсу ні спілкуватися зі зрадниками, ні продовжувати говорити про них у медійному просторі. Про це вона зазначила в інтервʼю виданню “Фокус”.

Спочатку війни всі дивилися на російських артистів і лідерів думок, шукали підтримки чи засудження, якоїсь реакції, але зараз, на третьому році війни, вже зрозуміло, що це нічого не змінить. То навіщо ми знову тягнемо в наш інфопростір росіян?
— коротко сказала Світлана Тарабарова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що поки Регіна Тодоренко радіє життю на болотах, Світлана Тарабарова власними силами робила укриття нашвидкуруч. Артистка зробила його для власних діточок під час ракетної атаки.