Зрадниця Регіна Тодоренко остаточно розпрощалася з Україною: тепер одеситка хизується російським громадянством

Новини шоубізнесу
7 864
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Регіна Тодоренко
Фото: instagram.com/reginatodorenko

І це у той час, як її рідні особисто були свідками страшних повітряних атак та обстрілів мирних українських міст

Запроданка України Регіна Тодоренко, чоловік якої повністю злетів з котушок , вирішила остаточно відмовитися від України. Адже нещодавно зрадниця отримала російське громадянство, попри те, що армія рф ледь не щодня цинічно бомбить її рідну Одесу. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Днями російські ЗМІ почали поширювати інформацію, що Регіна Тодоренко отримала російський паспорт. При цьому бажане громадянство їй дісталося ще декілька тижнів тому — ймовірно, запроданці кортіло прийняти у президентських виборах на московії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що рідні Тодоренко залишилися після початку широкомасштабної війни в Україні та особисто були свідками обстрілів Одеси, де народилася та зростала Регіна. Сама ж співачка та ведуча раніше не квапилася отримувати громадянство рф, а за деякими чутками й зовсім планувала втечу з московії , однак не змогла це зробити, оскільки її діти від Влада Топалова є громадянами рф. Натомість увесь цей час вона активно користувалася українським паспортом, продовжуючи заробляти криваві рублі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Регіна Тодоренко зашкварилася , співаючи оди московії та її “красотам”. У спробах забити гаманець вона давно перестала хвилюватися, які в ньому будуть купюри.