Тарас Тополя став чи не головним "нацистом 21 сторіччя" за версією росіян: "Це дзеркальний Миротворець"

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тарас Тополя. Фото: facebook.com/taras.topolya

Артист прокоментував потрапляння до російської бази та зізнався, чи виникали в нього через це проблеми

Тарас Тополя, який висловився щодо мовчання Олега Винника, та клавішник гурту “Антитіла” Сергій Вусик опинилися в розшуку бази “Немезида”. На росії це є прообразом українського “Миротворця”. Тому, як виявилося, учасників гурту “Антитіла” в московії вважають терористами. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

На сайті “Немезида” йдеться, що у його базі “викривають нацистів 21 століття та їхні злочини”. При чому Тарас Тополя та Сергій Вусик опинилися в цьому списку задовго до початку повномасштабної війни. Більш детально про це соліст гурту “Антитіла” розповів в інтервʼю Славі Дьоміну для проєкту “Муз_Тренд”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами артиста, цей факт не викликав у нього тривоги за своє життя і життя рідних, однак пізніше, у 2019 році, через публічний розголос одного скандалу пов’язаного з “Миротворцем”, поліція на місяць надала охорону родині співака.

Оприлюднені наші дані, фото, номера телефонів, адреси — все. Це типу як дзеркальний наш “Миротворець”. Для нас війна почалася у 2014 році з анексії Криму. Ми з Сергієм Вусиком почали їздити волонтерами на передову, на самий нуль, постачати те, що тоді було необхідне військовим. Нашим друзям, знайомим, які мобілізувалися, пішли добровольцями. У нас 2014, 2015, 2016 роки були не про творчість, а про те, щоб хлопці там вижили. І ще тоді, мабуть, у 2016 чи 2017 році ми вже були на тих сайтах,
— розповів Тарас Тополя.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тарас Тополя зізнався, як попри сильні ревнощі, їм з дружиною вдалося зберегти стосунки на відстані. Адже тривалий час Олена Тополя разом з дітьми жила у США після початку повномасштабної війни.