Тарас Тополя зізнався, як попри сильні ревнощі, їм з дружиною вдалося зберегти стосунки на відстані

Новини шоубізнесу
7 755
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Олена і Тарас Тополя
Фото: instagram.com/antytila_official

Тривалий час Олена Тополя разом з дітьми жила в США, тому не бачилася з чоловіком аж до свого повернення в Україну

Через важкі реалії війни багатьом родинам довелося почати жити порізно, а дехто і зовсім заради безпеки близьких був змушений розʼїхатися по різних куточках світу. Серед таких сімейних пар були також Тарас Тополя, який планує дати великий концерт у Криму , та його дружина Олена (екс-Alyosha — прим. ред.). І все ж відомому подружжю вдалося зберегти теплі стосунки. Що їм у цьому допомогло — усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю YouTube-проєкту "Наодинці" Тарас Тополя відверто розповів про свої стосунки з дружиною. За його словами, в їх житті присутні ревнощі, однак здебільшого з боку Олени.

І все ж, знаменитостям вдалося побудувати міцні стосунки й створити велику сім’ю. А особливо їх обʼєднують спільні діти, заради яких подружжя ніколи не опускає руки та проходить різні випробування долею.

Я можу порадити іншим жінкам і чоловікам — є Інтернет. Ви можете зв'язуватися одне з одним. Навіть на фронті є Інтернет, є можливість сказати, що зі мною все добре, поговорити, висловити свої почуття, якісь думки, поділитися планами, підтримати одне одного,
— каже Тарас Тополя.

Нагадаємо, раніше Тарас Тополя прокоментував “конфлікт” Володимира Зеленського та Валерія Залужного. Артист висловився щодо майбутніх президентських виборів в Україні.