"Три Топольки": Alyosha зачарувала рідкісними сімейними кадрами дітьми, що вже помітно підросли (ФОТО)

Новини шоубізнесу
14 283
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олена Тополя показала, як і де провела минулі вихідні у компанії найрідніших

Відома українська співачка Олена Тополя, більш відома під минулим творчим псевдонімом Alyosha , зачарувала Мережу сімейними фото. Артистка вперше за тривалий час показала, як зараз виглядають її син та донька, яких вона виховує з коханим чоловіком, музикантом Тарасом Тополею.

Останнім часом в Мережі ходили чутки, ніби Олена та Тарас Тополя ледь не знаходяться на межі розлучення . Проте самі артисти поспішають запевнити, що зараз між ними все чудово, пара продовжує вибудовувати здорові сімейні стосунки, що будуються на коханні. А днями знаменитості взагалі залишили усі турботи та провели час виключно в кругу сімʼї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на власній сторінці в Instagram Альоша поділилася рідким фото, на якому видно їх з Тарасом Тополею дітей. Судячи зі сторіс співачки, зіркова родина вирішила провести вихідний в Бучанському парку, однак старший син подружжя — 11-річний Роман не захотів скласти компанію батькам та молодшим брату й сестрі. Тому на кадрі позував лише Тарас Тополя, який тримав 3-річну донечку Марійку, а поруч з ними стояв 8-річний син Марк.

Три Топольки.
Ромашка не захотів їхати з нами, а дарма. Чудовий Бучанський парк,
— підписала кадри Олена Тополя.
Тарас Тополя
Фото: instagram.com/alyoshasinger
Олена Тополя
Фото: instagram.com/alyoshasinger
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Alyosha чесно розповіла, чому позбулася псевдоніма , який зробив її популярною. Співачка зізналася, що не відчуває різниці у сценічному житті після відмови від псевдоніма.