Олексій Залевський розповів про фінансову скруту та про те, як він лікується від тяжкої хвороби

Новини шоубізнесу
1 635

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот з відео

Нещодавно дизайнер переніс складну операцію

Відомий український дизайнер та режисер Олексій Залевський, який поділився подробицями перенесеної операції, розповів як лікується від тяжкої хвороби. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у своєму інтерв'ю ютуберу Славі Дьоміну Залевський пояснив, хто йому допомагає лікуватис. Чоловік заявив про складну фінансову спроможність. Наразі він отримує тільки пенсію і його достаток не є таким, який він хотів би мати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Безумовно, Олексій через свої фізичні вади (дизайнер страждає некрозом кісток) не може довго стояти та ходити. Ба навіть, інколи він навіть не може встати з ліжка. Однак, дизайнер наразі шукає роботу, а також намагається опанувати нові професії. Зокрема, Олексій вчиться монтувати ролики та деколи отримує цікаві проєкти. При цьому всьому, Залевський. який отримує лише 2000 грн пенсії інтенсивно проходить лікування. До речі, лише одна МРТ коштує 4000, а тому дизайнер бере кредити та живе завдяки допомозі друзів.

Зараз доходу офіційного немає. І неофіційного. Коли я купив офіс, я брав кредит в банку, тремтячими руками. Тоді я був в дуже тяжкому стані, тому що кожен місяць мені потрібно було 3 тисячі 500 доларів платити в банк. Це було жахливо.
- розповів Залевський про свій досвід співпраці з банками.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Олексій Залевський мав інтим з чоловіком. Попри це він не вважає себе представником ЛГБТ.