Зірковий український дизайнер може залишитися прикутим до ліжка: Олексій Залевський до останнього не говорив про важку хворобу

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дизайнер Олексій Залевський
Фото: tsn.ua

Олексій Залевський наважився говорити про важкий стан здоров'я лише після того, як усі камери були вимкнутими

Відомий український дизайнер та режисер Олексій Залевський останнім часом вкрай рідко з’являвся у публічному просторі, хоча раніше його часто можна було помітити на зіркових заходах. Як виявилося, причиною такого “затишшя” став стан здоров’я. Яку хворобу діагностували чоловікові та чи є шанс її подолати — усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Днями Олексій Залевський став головним героєм нового випуску проєкту “Наодинці”. Але, як пише ТСН, лише коли камери були вимкнені, дизайнер наважився відверто зізнатися, що зараз він важко хворіє. Тоді ж він зазначив, що не хотів би спекулювати на цій темі, через що і не став говорити про стан свого здоров’я на камеру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак журналісти вирішили поділитися цією історією з суспільством, аби допомогти Олексію. Адже виявилося, пів року тому йому діагностували некроз кісток, для якого характерне руйнування кісткової тканини. Якщо найближчим часом дизайнеру не проведуть операцію — він може на все життя залишитися прикутим до ліжка. І все ж у самого Залевського немає необхідної суми, тому днями йому на допомогу було відкрито банку.

Я б не хотів спекулювати на цій темі, зараз багато військових, яким також потрібна допомога. Тому і не хотів говорити про це публічно,
— зізнався Олексій Залевський.
Дизайнер Олексій Залевський
Фото: tsn.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що ексзірка проєкту “МастерШеф” перенесла складну операцію . Тетяна Літвінова розповіла про проблеми зі здоров’ям.