Залевський мав інтим з чоловіком, та попри "гарні спогади" не вважає себе представником ЛГБТ-спільноти. І ось чому!

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дизайнер та режисер Олексій Залевський
Фото: instagram.com/zalevskiy_aleksey

Відомий український дизайнер зізнався, що мав досвід інтимної близкості з чоловіком, про що зовсім не шкодує

Популярний український дизайнер, якому необхідна термінова операція , поділився деталями особистого життя. Олексій Залевський розповів про власну орієнтацію та пригадав досвід сексуальних стосунків з чоловіком. Усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

В інтерв'ю для YouTube-проєкту "Наодинці" Олексій Залевський зізнався, що мав секс із чоловіком. Розкривати ім’я свого партнера дизайнер не став, втім, як і уточнювати, чи був чоловік публічною персоною. І все ж Олексій підкреслив, що це було дуже давно, близько 30 років.

Про досвід одностатевого сексу Залевський зовсім не шкодує, а навпаки, вважає це цікавим досвідом. Втім він не виключає можливості, що колись він зможе повторити такий досвід.

Секс із чоловіком у мене був років 30 тому. Було й було. Називатися геєм, якщо в мене 30 років тому був секс із чоловіком, то якось дивно. Називатися геєм…Може, я й буду геєм, не знаю, може, я когось зустріну. Наразі я можу сказати, що так, в мене був секс із чоловіком. Всі в молодості експериментують, мені не соромно, в мене гарні про це спогади, але більше цього не було,
— розповів Олексій Залевський.

Цікаво, що попри свій досвід і достатньо прогресивні погляди, сам Олексій Залевський не вважає себе представником ЛГБТ-спільноти. Водночас режисер наголошує, що він толерантно ставиться до будь-якої орієнтації.

Я не приписував себе до ЛГБТ-спільноти. Я з геями чудово спілкуюся, але я себе не вважаю геєм. Якби я був 100% геєм, я б, напевно, по-іншому поводився б. Я більше про почуття, емоції. Мене більше приваблює людина, емоції, характер,
— додав дизайнер.

Нагадаємо, раніше про своє особисте життя розповіла і Леся Нікітюк. Ведуча зізналася, як часто вона займається сексом .