Відправили на лікування: у колишньої обраниці Володимира Кличка стався зрив

Новини шоубізнесу
1 192

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Associated Press

Раніше виникали підозри, що знаменитість знову почала вживати наркотики

Колишня наречена відомого боксера Володимира Кличка - популярна американська кіноакторка Гайден Панеттьєрі, яка кардинально змінила свій імідж, опинилася у реабілітаційному центрі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що цю новину виданню In Touch повідомило джерело, яке наближене до родини зірки. Акторку нібито відправили до реабілітаційного центру 6 жовтня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, сталося це після того, як близький родич Гайден прибув до неї додому до Лос-Анджелеса та побачив її у досить складному стані. Зрештою, артистку відправили до реабілітаційного центру.

До речі, у будинку знаменитості також проживав колишній коханий-аб’юзер Браян Гікерсон. Він жорстко бив свою обраницю. Відтак, родич Гайден вигнав цього чоловіка з дому. Додамо, що останнім часом родина зірки почала бити на сполохчерез інтерв’ю зірки виданню People. Окрім того, користувачі допустили, що у Панеттьєрі міг статися зрив.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як екскохана Володимира Кличка зізналася, на кого більше схожа їх 9-річна донька. Артистка зазначила, що не часто бачить Євдокію, проте їм вдається зберігати теплі сімейні стосунки.