Мер Києва Кличко завершив розподіл майна з ексдружиною: ось про які статки мовиться

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Мер Києва Віталій Кличко через пів року після розлучення поділив майно з колишньою дружиною Наталією Єгоровою. Судячи з усього, саме для врегулювання цих питань ексдружина політика приїхала в Україну вперше за декілька років. Як саме зіркове подружжя розподілило набуті у шлюбі статки – розповідаємо на HOCHU.ua!

За даними,  оприлюдненими  на сайті Національного агентства з запобігання корупції, у грудні 2023 року Віталій Кличко передав у володіння своїй дружині будинок у Гамбурзі. Житло в Німеччині він отримав від свого молодшого брата в якості часткового погашення заборгованості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Своєю чергою Наталія Єгорова віддала колишньому чоловіку будинок відпочинку у Лютіжі на Київщині. Так, Віталій Кличко набув права на котедж загальною площею 785,5 кв м і вартістю 69,1 млн грн. Окрім того, колишня дружина передала меру права на автомобіль Land Rover Discovery 3.0 2013 року випуску, що оцінюється в понад 911 тис. грн.

Також парі довелося врегулювати питання розподілу грошей у США (майже 4 млн грн) і в Монако (приблизно 2,7 млн грн). Наскільки відомо, після 25 років шлюбу Віталій Кличко та Наталія Єгорова залишилися у близьких стосунках, попри те, що прийняли рішення розлучитись. Тому їх розподіл майна відбувся спокійно, без гучних скандалів.

Мер Києва Кличко завершив розподіл майна з ексдружиною: ось про які статки мовиться - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше колишня дружина Віталія Кличка  похвалилася тілом у купальнику . 50-річна Наталія показала результати інтенсивних занять спортом, які допомагають їй тримати форму.