49-річна екс-дружина Віталія Кличко феєрично повернулася у модельний бізнес

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ексдружина мера Києва Віталія Кличка, з якою він поділив майно після розлучення, повернулася до свого давнього захоплення. Наталія Єгорова знову поринула у модельний бізнес. Що про це відомо – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

На своїй сторінці в Instagram Наталія Єгорова повідомила, що нещодавно вона підписала контракт з одним із найуспішніших модельних агентств у Німеччині, у тому числі й у всій Європі. Так, відтепер вона співпрацюватиме з MGM Models, які мали спільні проєкти зі світовими знаменитостями, в тому числі з Анджеліною Джолі, Джонні Деппом, Беном Аффлеком, Дженніфер Еністон та іншими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Напередодні того, як сповістити про це власних підписників Наталія вже мала перші професійні зйомки, організовані агенцією. 49-річна ексдружина чинного мера Києва поділилася результатом цієї роботи та зазначила, що щаслива повернутися до модельного бізнесу, адже вік у цій індустрії не повинен мати жодного значення.

Ви завжди можете почати щось нове і багато чого досягти. Жінки прекрасні в будь-якому віці. Сьогодні "моделі кращого віку" дуже потрібні для багатьох продуктів. Особливо для класичних і люксових брендів. Доросла жінка випромінює довіру, вона справжня,

– написала Єгорова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно Наталія Єгорова вперше за тривалий час відвідала Київ . Під час повномасштабної війни це стало її першою поїздкою у рідну країну.