"Він – пропутінський рупор": співачка Луна засудила свого колишнього чоловіка-втікача Юрія Бардаша

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/kri_luna

Артистка розповіла, чи підтримує спілкування з ексом

Знаменита українська артистка Луна висловилася про свого колишнього чоловіка-зрадника та продюсера Юрія Бардаша, якому СБУ повідомила про підозру. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Луна зізналася, чи підтримує спілкування з Бардашем. До речі, її колишній чоловік вже отримав російський паспорт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, усі зв’язки з чоловіком Луна обірвала ще 4 роки тому. За час шлюбу у них народився син Георгій. Колишня Бардаша заявила, що їхній син не спілкується з батьком, а Юрій не бере участі у вихованні сина. Ба більше, Луна назвала Бардаша жалюгідним, а також висловилася про плюси того, що Юрій мешкає не в Україні.

Зв'язок із Бардашем не підтримую з 2020 року. Нас уже давно нічого не пов'язує. Тим паче, що борг аліментів у кілька мільйонів гривень він синові Георгію так і не виплатив, виїхавши в росію на самому початку повномасштабного. Діяльність його, на мій погляд, виглядає жалюгідно. Він дуже нішевий пропутінський рупор: щось на кшталт Лебедєва, тільки з дуже маленькими охопленнями і маленьким мозком. Рада, що він там і не чинить згубного впливу на мого сина.
- заявила Луна у своєму інтерв’ю для Meduza.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як співачка Луна заявила, що "бачить мистецтво російською". Артистка заявила, що продовжуватиме писати та випускати російськомовні треки, не боючись втратити левову частину власної аудиторії через негативну суспільну реакцію