Колишня Бардаша не довго мала патріотичну позицію: співачка Луна заявила, що "бачить мистецтво російською"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ще рік тому популярна співачка Луна публічно сварилася з колишнім чоловіком через розбіжності політичних поглядів. Проте згодом й сама Христина Герасімова (справжнє імʼя артистки) відзначилася неоднозначними висловами стосовно російської творчості. Що саме здивувало багатьох фанатів артистки – дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Майже два роки повномасштабної війни співачка Луна висловлювала проукраїнську позицію. Артистка навіть публічно висловлювалася проти дій та слів свого колишнього чоловіка, продюсера Юрія Бардаша, який активно підтримує дії кремля та вважає Україну частиною росії. Та й у своїх соцмережах Христина почала переважно писати українською мовою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте днями зірка заявила, що умовні заборони російської мови тільки більше стимулюють писати нові тексти саме мовою ворога. Саме тому артистка заявила, що продовжуватиме писати та випускати російськомовні треки, не боючись втратити левову частину власної аудиторії через негативну суспільну реакцію.

Я так бачу, я так відчуваю.. Намагаюся як можу відчути мову та знайти у ній своє місце.. Але ніколи не захочу та не зможу заборонити собі творити так, як я бачу й у всіх напрямках. 
Тому що я пишу пісні не для визнання чи схвалення кимось... Я пишу пісні для звільнення своєї душі... Таких артистів на ринку мало, багато з них хоче сподобатися, догодити, потрапити у тренд, в новинний дайджест або уникнути хейту. Цінуйте свою Луну, мої малюки, і буде вам порція нових пісень регулярно... теж для душі (до речі),

– зазначила Луна.

Колишня Бардаша не довго мала патріотичну позицію: співачка Луна заявила, що "бачить мистецтво російською" - фото №1
Фото: instagram.com/kri_luna/
Колишня Бардаша не довго мала патріотичну позицію: співачка Луна заявила, що "бачить мистецтво російською" - фото №2
Фото: instagram.com/kri_luna/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше російська співачка та блогерка несподівано похизувалася світлинами з українських Карпат. Проте варто зазначити, що СБУ швидко віднайшла одіозну дівчину і провела з нею поважну розмову щодо російської агресії проти України.