Розпочато "полювання" на ще одного путініста: СБУ повідомила про підозру Юрію Бардашу

Новини шоубізнесу
592
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Юрій Бардаш
Фото: facebook.com/yura.bardash

Відомого зрадника України будуть притягувати до відповідальності за злочини проти нашої держави

Служба безпеки України зібрала доказову базу на продюсера і музиканта Юрія Бардаша, який виправдовує війну рф проти України та нещодавно отримав російський паспорт . Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

На початку широкомасштабного російського вторгнення Юрій Бардаш розпочав широку інформкампанію на підтримку окупантів. Ба більше тоді путініст почав розповсюджувати фейки щодо української армії, а згодом — втік на росію, де отримав паспорт з двоголовою “куркою”. Серед іншого – фігурант закликає до захоплення Києва та Харкова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє пресслужба СБУ, ініційовані Службою безпеки експертизи підтвердили факти його інформаційно-підривної діяльності на користь агресора. А тому Служби безпеки заочно повідомили Бардашу про підозру за чотирма статтями Кримінального кодексу України:

  • ч. 2 ст. 109 (публічні заклики до насильницької зміни конституційного ладу, а також розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій);

  • ч. 1, 2 ст. 110 (розповсюдження матеріалів із закликами до зміни меж території на порушення порядку, встановленого Конституцією України);

  • ст. 436 (пропаганда війни);

  • ч. 1, ч. 3 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми писали, що колишня Бардаша не довго мала патріотичну позицію . Адже нещодавно співачка Луна заявила, що "бачить мистецтво російською".