"Мамо, я відпускаю, помирайте": син Ніни Матвієнко пригадав віщий сон, який бачив напередодні її смерті (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: facebook.com/Nina.Matviyenko

Син-священнослужитель Ніни Митрофанівни досі не вірить, що його мами вже немає

Старший син легендарної української артистки Ніни Матвієнко, яка відійшла в інший світ рік тому, священнослужитель Януарій (Іван Гончар) згадав останні дні перед смертю зіркової мами. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, син Матвієнко зізнався, що навіть за рік після смерті Ніни Митрофанівни, він не вірить у те, що її немає. Відтак, у ефірі ток-шоу “Говорить вся країна” Іван зазначив, що його мама робила все можливе, аби в її дітей було все.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чоловік додає, що їхнє з Тонею життя було максимально безтурботним та щасливим. Окрім того, Іван пригадав, що коли вирішив стати священнослужителем, його мати підтримала його. В підсумку, син Матвієнко розповів, що останні дні життя його мама провела з ним. Він розповів, що одного разу прийшов до Ніни Митрофанівни у лікарню, де йому і наснився сон з рідною людиною. Як виявилося, сновидіння було пророчим.

Перед смертю мами ми з братом приїхали причастити її. Я тоді кажу: "Мамо, я відпускаю, помирайте". Ще сон був такий особливий, що я прокинувся. Прокинувся, ніби світло увімкнули. Хтось зайшов у хату, я боком відчув, що хтось стоїть поруч і починає мені розказувати: "Подивись, як гарно в хаті". Я повертаюся і бачу – це мама. В цей момент я прокидаюся, але з такою радістю,
- поділився Іван.

Дивитися з 31:20

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Алла Кудлай показала архівне фото зі свого весілля. На ньому можна розгледіти, як Ніна Матвієнко виглядала 48 років тому.