Арсен Мірзоян вперше назвав причину смерті Ніни Матвієнко

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

8 жовтня 2023 року не стало легендарної української співачки, Героя України Ніни Матвієнко . Відомо, що останнім часом артистка хворіла, проте точну причину смерті широкому загалу не розголошують.

І все ж днями співак Арсен Мірзоян вперше публічно заговорив про смерть своєї тещі. В інтерв'ю Славі Дьоміну для його YouTube-проєкту "Слава+" музикант уперше озвучив, чому не стало Ніни Матвієнко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявилося, життя народної артистки забрала онкологія. Для їхньої родини це стало великим шоком, адже Ніна Митрофанівна не скаржилася на здоров'я, дотримувалася правильного харчування і вела активний, здоровий спосіб життя. Але, коли її стан різко погіршився - співачка лягла в лікарню, куди до неї навідувалося вузьке коло людей.

Було важко її бачити, приїжджати в лікарню. Спочатку Ніна Митрофанівна просила, щоб ми не з'являлися, - чоловіки. Тільки жінки. Не хотіла, щоб її такою бачили, ну а потім уже хочеш не хочеш, приїжджали всі, хто був вільний. Привозили ліки. Це відбувалося місяць,

- пригадав Арсен Мірзоян.

Арсен Мірзоян вперше назвав причину смерті Ніни Матвієнко - фото №1

Вдаватися в деталі музикант не став. Натомість він наголосив, що якщо його дружина Тоня Матвієнко знайде в собі сили публічно говорити про смерть мами - краще про все співачка розповість особисто. Від себе Арсен додав, що різке погіршення стану здоров'я Ніни Митрофанівни стало великою несподіванкою абсолютно для всіх.

Усе це я залишу для Тоні, якщо вона даватиме інтерв'ю. Єдине, було дивом, що Ніна Митрофанівна ні на що не скаржилася, потім їй різко стало погано. Ми не розуміли, що це могло бути. Але ніхто не розумів, що це так серйозно. Так, це онкологія. Я залишаю це інформаційно Тоні,

- підкреслив зять Ніни Матвієнко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Києві  хочуть перейменувати одну з вулиць  на честь Ніни Матвієнко. Таку ініціативу підтримала і її донька.