"Вибач, що не змогли": український ведучий Андрій Бєдняков повідомив про розлучення

Новини шоубізнесу
808

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Інстаграм Андрія Бєднякова

У шлюбі пара виховувала 2-х дітей

Популярний український шоумен та телеведучий Андрій Бєдняков, який зрадив країну- годувальницю, розповів, що розлучається з дружиною після 16 років шлюбу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цією звісткою Андрій поділився на свої офіційні сторінці в Instagram. Зокрема, він розповсюдив атмосферне фото з вже колишньою обраницею Настею Короткою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Андрій написав, що дуже вдячний Анастасії за прожиті роки. Додамо, що у шлюбі вони народили двох дітей: доньку Ксенію та сина Остапа.

Це була неймовірна подорож. Подорож в 16 років, але, рано чи пізно, будь-яка подорож закінчується. Ми намагались. Чесно! Я буду завжди тобі вдячний! І це щира правда. Вдячний за той перший поцілунок на ескалаторі станції метро "Майдан Незалежності". За тримання за руку та прослуховування пісні по дорозі із Києва до Маріуполя. За любов до моєї мами та родини. За Київ. За мотивацію. За помилки. За величезну віру в мене. Постійну віру! Ми всього досягли самі. Ні в кого не вкрали. Ні в кого не просили. Ми зробили це разом! І за це я вдячний тобі. Ох, скільки всього було. Нам є що згадати, Коротка, Ми дуже класно провели час. Я сильно тебе поважаю і ціную. Я дуже хочу, щоб ти була щаслива. Ти це знаєш, тож будь нею! Знай - я завжди поруч! Пробач за все погане. Вибач, що не змогли.
- написав Бєдняков та розповсюдив спільний знімок.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Андрій Бєдняков публічно звернувся до Івлєєвої, яка відвідала Маріуполь і розсипалася компліментами окупантам. Телеведучий побажав, аби місто Івлєєвої пережило схожу долю з Маріуполем.