"Ваш час минув": у росії більше не хочуть бачити Філіпа Кіркорова на сцені

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Інстаграм Філіпа Кіркорова

Путініста хочуть покарати за всі витівки

Відомий російський співак-путініст Філіп Кіркоров, який пригадав, як Галкін “відбив” у нього Пугачову, знову потрапив у немилість росіян. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що Кіркоров, який підтримує путінський режим та все, що він робить з Україною, вже неодноразово потрапляв до ситуації, коли його “відміняли” у країні-агресорці. Отож, цього разу сибірська правозахисна група “Радетель” висловила обурення витівками Філіпа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Більше того, було підготовлено публічне звернення до виконавця. У заяві йшлося про те, що він чинить аморальні дії, а також розбещує дітей. Відтак, на думку правозахисної групи, Кіркорову не місце публічному просторі.

Як показує час, ваших "вибачень", "виправдань" вистачає на зовсім короткий термін. Ваш modus operandi (манера поведінки) не змінюється протягом десятиліть. Ви порушуєте закон, раз у раз здійснюєте публічно аморальні вчинки, розбещуєте нашу молодь і дітей. Виходячи з викладеного, просимо вас, Філіпе Бедросовичу, залишити російський публічний простір. Ваш час минув,
- зазначили члени групи.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як донька Філіпа Кіркорова заявила, що у неї немає мами. 12-річна Алла Вікторія також висловилася про алу пугачову