Не хоче помирати: відомо, скільки грошей виклав путініст Кіркоров, аби не відправлятися на війну в Україну

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий російський співак Філіп Кіркоров, який вже встиг поплатитися за участь в  голій вечірці блогерки Насті Івлєєвої, нібито заплатив відповідним людям у Міноборони росії, аби його не відправили на війну. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це повідомляє російський телеграм-канал, пославшись на інформацію, отриману від свого джерела. Говориться, що Філіп дослухався до поради ексдружини Пугачової та виклав 7 мільйонів рублів (близько 3 млн гривень).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Кіркоров не захотів їхати на окуповану територію України, задля того, щоб спокутувати свою провину за участь у голій вечірці. Артист нібито переконаний, що зробив більш ніж достатньо - надіслав 5 млн рублів бєлгородським дітям.

Кіркорову кілька разів "наполегливо пропонували" поїздки в Донецьк, Горлівку і Макіївку, але він поки відмовляється. Філіп каже, що там стріляють, а він ще хоче жити. Плюс не хоче ні грошей в "днр" везти, ні з військовими зустрічатися, ні з місцевими жителями,

- з'ясували медійники.

Окрім того, канал повідомив, що артисту неабияк огидна ідея відвідування поранених в шпиталях. Один із співрозмовників видання зізнався:

Філіп колись (у 2022 році) був у госпіталі в Криму, так говорив, що там страшно смердить - ліками, і поранені не всі миються. Скаржився, що довелося одяг у чистку віддавати...

- зізнався виданню один із його співрозмовників.

Не хоче помирати: відомо, скільки грошей виклав путініст Кіркоров, аби не відправлятися на війну в Україну - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як володимир путін несподівано згадав про голу вечірку російських зірок. Диктатор порівняв учасників цього заходу з російськими військовими.