Представниця України на "Міс Всесвіт-2023" розсекретила, що на конкурсі їй говорила росіянка (ВІДЕО)

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ще на самому початку конкурсу "Міс Всесвіт 2023" організатори спробували "примирити" представниць України та росії. Попри те, що країна-агресорка розв'язала на наших землях війну, оргкомітет посадив поруч з Ангеліною Усановою росіянку. А от чи спілкувалися вони - стало відомо тільки зараз. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю Аліні Шаманській Ангеліна Усанова поділилася, що говорила їй представниця від росії. Виявилося, що за лаштунками до неї підійшла росіянка Маргарита Голубєва і заявила, що вона тут "з миром". Хоча відомо, що іншим учасницям вона розповідала про "величну" російську культуру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак щоб не створювати скандал, представниця України ще на самому початку дала зрозуміти суперниці, що не буде з нею комунікувати. Варто зазначити, що росіянка спокійно сприйняла таку відповідь і не намагалася провокувати Ангеліну Усанову. Хоча минулого року такий інцидент трапився з Вікторією Опанасенко.

Вона не підходила, не розмовляла зі мною. Ніяких провокацій не було. Вона, щойно мене побачила в перший день, сказала: "Я тут з миром". Я дала зрозуміти, що вдячна, що вона це сказала, але спілкування буде зайвим,

- розповіла Ангеліна Усанова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, на сцені конкурсу "Міс Всесвіт" Ангеліна Усанова представила національний костюм , сповнений символізму. Наряд для представниці України створювався великою командою протягом 1,5 місяця.

Фото: Getty Images