На сцені конкурсу "Міс Всесвіт" Ангеліна Усанова представила національний костюм, сповнений символізму (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Представниця України на конкурсі "Міс Всесвіт"-2023 вже встигла показати своє розкішне вбрання , що створювалося іменитими дизайнерами. Однак головним, на що так очікували глядачі, був національний костюм, про який тільки нещодавно розповідала Ангеліна Усанова.

Нарешті на сцені конкурсу в Сальвадорі пройшла презентація національних костюмів усіх учасниць. На ньому Ангеліна Усанова вийшла в образі "Берегиня Мати" , який створювали впродовж 1,5 місяців. У розробці та створенні костюма брала участь велика команда з України МÜ production. Зрештою їм вдалося відтворити розкішне вбрання, що символізує мирне і тихе небо України, за яке ми продовжуємо боротися, а також броню, що здатна захистити дитячі життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що минулого року Україна виграла в номінації "Найкращий національний костюм". Тоді Вікторія Апанасенко представила образ "Воїна світла", а патріотичне вбрання розробляла для неї знаменита українська дизайнерка Леся Патока.

Цього року вже відкрито голосування, в якому може взяти участь кожен, завантаживши додаток Miss Universe і проголосувавши за вподобаний костюм. Тож Ангеліна Усанова сподівається, що її образ "Берегиня Мати" запам'ятається глядачам.

На сцені конкурсу "Міс Всесвіт" Ангеліна Усанова представила національний костюм, сповнений символізму (ВІДЕО) - фото №1
Фото: instagram.com/usanova.life/
На сцені конкурсу "Міс Всесвіт" Ангеліна Усанова представила національний костюм, сповнений символізму (ВІДЕО) - фото №2
Фото: instagram.com/usanova.life/
На сцені конкурсу "Міс Всесвіт" Ангеліна Усанова представила національний костюм, сповнений символізму (ВІДЕО) - фото №3
Фото: instagram.com/usanova.life/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ангеліна Усанова розсекретила,  хто зруйнував її шлюб . "Міс Всесвіт Україна-2023" втратила одразу двох близьких людей, у зв'язку з чим навіть думала про самогубство.