Вміє керувати літаком та має диплом оперної співачки: 13 цікавих фактів про Олю Полякову з нагоди її дня народження

Знаменитості
524

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Сьогодні, 17 січня, Оля Полякова святкує свій день народження. З цієї нагоди ми вже писали про найгучніші скандали зірки, а тепер поділимося з вами найцікавішими фактами з біографії та життя співачки. У якому році народилася Оля? Як Полякова виглядала в молодості? Яка різниця у віці Олі з її чоловіком? Про це та інше читайте далі в нашому матеріалі!

13 цікавих фактів з біографії Олі Полякової

Ольга Полякова народилася 17 січня 1984 року в Вінниці. Вік зірки — 45 років. Знак Зодіаку Ольги — Козоріг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Полякова народилася у родині лікарів по маминій лінії. Тато зірки був дипломатом та послом на Кубі.

Оля з дитинства любила творчість. Вона навчалася у музичній школі, грала на фортепіано та згодом вступила до музичного училища імені Леонтовича за класом академічного вокалу. Пізніше Полякова закінчила факультет академічного вокалу у КНУКіМ та Національну музичну академію України ім. Чайковського. За освітою вона оперна співачка.

Багатьох цікавить, як виглядала Оля Полякова в молодості, адже шанувальники припускають, що вона робила чимало пластичних операцій. Порівнюючи ці фото можна сказати, що з віком Ольга майже не змінилася та серйозних втручань у свою зовнішність не робила.

Свою кар'єру у шоубізнесі Полякова почала з модельного агентства Madison Models. До того, як стати зіркою української сцени, Оля знімалася в кіно, а також співала в ресторанах. До речі, зараз на рахунку Ольги участь у таких фільмах, як "Свінгери", "Я, ти, він, вона", "Зірки за обміном.

Ольга Полякова має дуже струнку та гарну фігуру. Її зріст — 180 см, а вага — 63 кг. Цікаво, що розмір ноги зірки — 38,5. Це не дуже багато для її високого зросту.

Діапазон голосу Полякової — 3 октави.

Ольга Полякова брала участь у шоу "Танців з зірками" та була тренером у "Лізі сміху". А ще зірка вела шоу "Дорослі дівчата" з Машею Єфросиніною. Через свої скандальні висловлювання в програмі Оля нерідко наривалася на критику прихильників. Наприклад, вони з Машею довгий час продовжували знімати своє YouTube-шоу російською та не хотіли переходити на державну мову, аргументуючи це тим, що вони не зможуть так дотепно жартувати.

Довгий час родзинкою образу Полякової був кокошник. За слова Олі, носила вона його, тому що її творчість була спрямована не тільки на українську аудиторію. Однак після початку війни у 2014 році вона відмовилася від цього аксесуару.

Мало хто знає, але Оля Полякова вміє керувати літаком.

Ольга Полякова вже 20 років одружена. Її чоловік бізнесмен Вадим Буряковський. З коханим вона познайомилася на дні народження Вадима, де виступала як запрошена зірка. Багатьох цікавить, яка в Олі та її чоловіка різниця у віці. Вадиму має виповнитися 61 рік, тож між ними 16 років різниці.

А ще Полякова мама двох дочок — Аліси, якій 12 років, та Марії, якій 18 років. Старша донька пішла дорогою своєї мами та намагається побудувати кар'єру в музичній справі. Попри те, що Ольга активно просуває Машу, значних успіхів вона поки не досягає, а лиш наривається на критику через оголені фото.

У 2023 році в Мережі поповзли чутки про проблеми в стосунках та можливе розлучення Олі Полякової та Вадима Буряковського. До того ж Оля досить активно почала проводити час з захисником Азовсталі Михайлом Діановим, через що прихильники почали говорити про їх роман. Однак ці чутки співачка спростувала та завірила, що між ними лише справжня дружба.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також з нагоди дня народження Олі Полякової пропонуємо вам згадати  10 найвідоміших хітів артистки. Прихильники їх просто обожнюють!