Олі Поляковій - 45! Згадуємо головні скандали зірки, які шанувальники їй не забудуть

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Оля Полякова, яка раніше знайшла двійника , аби якомога більше заробляти на корпоративах, святкує свій День народження. Сьогодні співачці виповнилося 45 років! 

Сьогодні, 17 січня, українська співачка Оля Полякова святкує своє 45-річчя. Прихильники люблять її за вокал, відкритість та епатажні образи. Та останнім часом вони ще й добряче її критикують. А все тому, що зірка потрапляє в різні скандальні історії. Більше про це пише OBOZ.UA.

Фото: пресслужба Олі Полякової
Фото: пресслужба Олі Полякової

Мовний скандал

Повномасштабне вторгнення мотивувало українців нарешті відмовитися від мови ворога і перейти на солов’їну. В першу чергу це мали зробити медійні персони з великою аудиторією, які для багатьох слугують прикладом для наслідування.

Натомість Оля Полякова та її подруга Маша Єфросиніна продовжували знімати YouTube-шоу “Дорослі дівчатка” російською. Вони пояснювали це тим, що так їм легше “фонтанувати думки та жарти” й пообіцяли продовжувати вивчення української мови та перейти на неї згодом.

Фото: @polyakovamusic
Фото: @polyakovamusic

Звісно, така відповідь українців не задовольнила. Полякову та Єфросиніну критикували та навіть проклинали, причому не лише прихильники, а й колеги. Зрештою, це подіяло - сьогодні знаменитості спілкуються у публічному просторі виключно українською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дружба з “хорошими рускімі”

Майже одразу після початку повномасштабного вторгнення співачка вивезла своїх неповнолітніх дітей до Франції. Пізніше вияснилося, що вона оселилася у своєї подруги - російської журналістки та блогерки Ніки Білоцерковської. Жінка давно живе в еміграції, відкрито засудила путінський режим і підтримує Україну, через що уряд рф завів проти неї справу, арештував її майно та заочно засудив до 9 років в’язниці через антивоєнну позицію.

Фото: @polyakovamusic
Фото: @polyakovamusic

В той самий час Полякова дала інтерв’ю росіянці Ксенії Собчак і розмістила у своєму профілі фото з Білоцерківською та журналістом Олександром Невзоровим. Тож українці спробували донести зірці, що не варто транслювати свою дружбу з “хорошими рускімі” тоді, коли на Батьківщині триває війна.

Фото: @polyakovamusic
Фото: @polyakovamusic

Виступ на скандальному весіллі

У жовтні 2023 року всі обговорювали пишне весілля експрокурора Ростислава Ільницького та колишньої працівниці Державного бюро розслідувань  Роксолани Москви. Серед артистів, які виступали на цьому “бенкеті в чуму”, була і Полякова. Обурення українців щодо цього артистка не зрозуміла. Натомість вона назвала себе Робін Гудом, оскільки її звинувачували в тому, що вона взяла гроші у “поганих людей”. Як зазначила Полякова, вона не цікавиться у своїх замовників, звідки у них гроші.

Фото: пресслужба Олі Полякової
Фото: пресслужба Олі Полякової
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Оля Полякова зухвало висміяла учасників “голої вечірки”. Цього разу співачка опинилась по іншу сторону хвилі хейту.

Фото: @polyakovamusic