Михайло Діанов відповів, чому проігнорував великий виступ Полякової. В яких стосунках вони зараз?

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Оля Полякова та морпіх Михайло Діанов, який захищав Азовсталь, були близькими товаришами. Ба більше, у медійному середовищі навіть ходили чутки, що їх можуть обʼєднувати романтичні стосунки. Проте нещодавно користувачі соцмереж почали припускати, ніби між співачкою та захисником України сталася сварка. Так це чи ні – розповідаємо на HOCHU.ua!

Основною причиною таких чуток стало те, що Михайло Діанов проігнорував концерт своєї зіркової знайомої. Коли Оля Полякова висупала із сольною програмою у Києві, серед гостей не було помічено морпіха. І, як виявлося, він дійсно не схотів йти на концерт співачки через те, що до того вона виступала на скандальному весіллі у Львові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте в інтервʼю Славі Дьоміну військовий зазначив, що конфлікту між ним та артисткою немає. Михайло Діанов озвучив свою позицію, але і надалі вважає Олю  Полякову своєю близькою подругою.

Ми з нею не сварилися. Я був у гостях у Вадика, у її чоловіка, а не в Олі. Мені вже набридло. Ми з нею не сварилися, вона дуже хороша людина. Я просто не пішов до неї на концерт і їй озвучив, що я не піду на концерт через те, що вона співала у злочинців на весіллі. Я навіть не так сказав. Я назвав два прізвища – Москва і цей. Ось і вся причина. Сварки не було, скандалів не було, ми з Олею дуже хороші друзі,

– зазначив Михайло Діанов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Михайло Діанов возз'єднався з дружиною , з якою розлучився 12 років тому. Захисник "Азовсталі" показав рідкісне фото з екскоханою та їх донькою.