"Чорні" політтехнологи Петров та Іванов відправили Аліну Доротюк "на теплотрасу" (ВІДЕО)

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Знаменита українська журналістка Аліна Доротюк, яка має давній конфлікт з Остапчуком, обурилася після того, як скандальні політтехнологи Володимир Петров і Сергій Іванов принизили її у своєму новому відео. Дівчина відреагувала на образливі слова чоловіків, які дозволили собі публічно обговорювати власні "смаки" щодо жіночої зовнішності. Більше дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Ведучі популярного YouTube-каналу "Ісландія ТВ" в одному з нових відео вирішили висловити свою "експертну думку" щодо того, як має виглядати дівчина. Несподівано вони почали обговорювати Аліну Доротюк, в ході чого обізвали її "страшною", а також порадили шукати подруг "на теплотрасі", аби інтерв'юерка, мовляв "змогла знайти собі подружку, страшнішу за неї".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такі приниження у свою адресу Аліна Доротюк не стала терпіти, тому швидко відреагувала на висловлювання колег. Дівчина зазначила, що Петров та Іванов "пробили дно", відзначившися своїми мізогіністськими висловлюваннями.

Я побачила, як два здоровенних дядьки сидять у кадрі й обговорюють мою зовнішність. Ще й серйозно радять пошукати "страшнішу" за себе серед, як я зрозуміла, повій з теплотрас (хоча я б їхню вроду не знецінювала, як і професію). Я РАПТОМ ЗАДУМАЛАСЯ. Ми так кенсилили Володимира Остапчука за його — у порівнянні з цими висловлюваннями — "безневинне" 10 із 10. А якимось Петрову й Іванову, які мають аудиторію аж у понад 500 тисяч підписників на їхньому YouTube-каналі, готові спустити їхні абсолютно мізогіністські висловлювання з рук? І суть не в тому, що у їхньому субʼєктивному баченні я зі своєю зовнішністю не маю права сидіти у кадрі — бо цим двом неприємно на мене дивитись. Як на мене, такі коментарі у публічній сфері ще більше легалізовують шеймінг жінок за зовнішність,

– зазначила Аліна Доротюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що режисер стрічки "20 днів у Маріуполі" не засуджує  породіллю з Маріуполя, яка потрапила під удар окупаційної армії, а потім підтримала російського президента. Мстислав Чернов висловився щодо Маріанни Вишемирської, яка була жертвою під час бомбардування пологового будинку.