Від бек-вокалістки Монатіка до зірки української сцени: цікаві факти про співачку Lida Lee

Знаменитості
1 609

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/lidalee_official

Що потрібно знати про талановиту українську співачку Lida Lee

Lida Lee — відома українська співачка, яка нещодавно зізналась, що має проблеми з алкогольною залежністю . В нашому матеріалі ви знайдете цікаві факти про цю зірку — її кар’єру, особисте життя та біографію.

9 цікавих фактів з біографії співачки Lida Lee

Фото: instagram.com/lidalee_official

Lida Lee — саме під таким псевдонімом знають цю співачку. Однак її справжнє ім’я — Лідія Скорубська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вік та дату народження Ліда Лі тримає в таємниці. Тож, скільки років цій красуні — можна лише здогадуватись.

Про біографію Ліди відомо не так вже й багато. Свою кар’єру вона починала з каверів. Потім дівчина потрапила в команду Монатіка, де працювала бек-вокалісткою.

У січні 2020 року Ліда Лі вирішила вийти з тіні Монатіка. Вона прийшла на "Голос країни", де підкорила суддів з піснею "Bang Bang". Вона дійшла до першого етапу суперфіналу, але свою ложку слави змогла "з’їсти".

Після участі в шоу "Голос країни" Ліда Лі почала активно працювати над своєю кар’єрою. До повномасштабної війни співачка випустила чимало російськомовних треків, які стали доволі популярними. Однак після 24 лютого 2024 року зірка "зловила" невелике вигорання, випустила кілька українських пісень та трохи призупинила свій ріст.

Особисте життя Lida Lee — доволі загадкова та цікава тема. Своїх обранців співачка не афішує. Відомо, що вона була в стосунках, які тривали понад 5 років, але так і не дочекалась пропозиції. Причина — в них були дружні, а не романтичні стосунки. Пізніше в Мережі почала "гуляти" інформація, що Ліда Лі зустрічається з Даніелом Салемом , але підтверджень цьому немає.

Фото: скриншот з відео Богдана Беспалова

У квітні 2024 року стало відомо, що в Ліди Лі алкогольна залежність . Артистка вийшла на звʼязок з реабілітаційного центру. Про свої проблеми вона не хотіла розповідати, однак її знайомі, на жаль, зробили це за неї.

Крім музики, Ліду Лі приваблюють танці. Вона навіть мріяла відкрити свою танцювальну студію. А ще співачка брала участь в шоу "Танці з зірками".

У Ліди Лі алергія на анальгетики. Вона не може вживати групу цих медичних препаратів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про Влада Никитюка. Актор отримав роль завдяки мамі та сам вчився грати на гітарі.