"Холостяк" повертається на екрани! Ветеран російсько-української війни офіційно став новим головним героєм проєкту (ФОТО)

Знаменитості
2 173

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Організатори романтичного проєкту нарешті розсекретили імʼя нового Холостяка, при чому зробили це до того, як почати кастинг учасниць

Вперше в історії українського Холостяка імʼя головного героя оголосили одночасно з початком кастингу! Виявилося, що жарти Олександра Терена про зйомки у найромантичнішому телепроєкті, виявилися правдою! Що про це відомо — дізнавайтеся нижче!

Сьогодні, 13 травня, військовий Олександр Будько з позивним Терен, який категорично відмовився співпрацювати з Катериною Кухар та Олександром Стояновим в російському балеті, святкує свій день народження. І, на здивування багатьох, публічно привітати його вирішила команда проєкту "Холостяк". Адже, як виявилося, ветеран війни офіційно став новим головним героєм проєкту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Канал СТБ розкрив завісу та оголосив, що у найближчі місяці нас чекає повернення на телеекрани шоу "Холостяк". Вже восени глядачі матимуть можливість побачити новий сезон улюбленого шоу, а учасниці — змагатимуться між собою за увагу головного героя, яким став військовий та ветеран російсько-української війни Олександр Терен.

Холостяк повертається на СТБ! Саме сьогодні, в день народження головного героя, ми готові оголосити його ім’я.
Два роки ми отримували запитання, чи повернеться на СТБ Холостяк. І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли у нас буде справжній герой нашого часу. Адже головний Холостяк країни — це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого українські жінки готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок — це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці,
— коментують організатори романтичного проєкту.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Олександр Терен Будько став зіркою документального фільму Сари Джессіки Паркер. Особливістю проєкту є саме історія військового, який втратив у бою з окупантами обидві ноги, але не полишив свою мрію виступати на сцені.