Ветеран війни Олександр Терен зізнався, чи погодився б стати новим Холостяком: "Ну, прикиньте, хлопець без ніг" (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Терен та Женя Янович
Фото: пресслужба

В ефірі вечірнього розважального шоу Жені Яновича "20:23" хлопець зізнався, що чекає запрошення на популярну романтичну ТБ-програму

Ветеран війни Олександр Будько з позивним Терен, який категорично відмовився співпрацювати з Катериною Кухар та Олександром Стояновим в російському балеті під українським прапором, зізнався, чи погодився б стати головним героєм нового сезону “Холостяк”. Адже про відродження цього телепроєкту часто говорять, то може і новолго героя більше не варто шукати?

Насамперед він — український захисник та ветеран російсько-української війни Олександр “Терен” Будько. А ще — автор книги “Історія впертого чоловіка”, ведучий власного YouTube-проекту про інклюзивність “Відвал ніг”, призер “Ігор Нескорених”, учасник балетного перфомансу в США і документального фільму Сари Джессіки Паркер , стендапер, модель фотопроєктів та ще багато іншого. З Сашком завжди є про що поговорити, з чого посміятись та у чому взяти приклад. Ідеальний кандидат на роль нового “Холостяка”, чи не так?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він, до речі, не проти знятись у цьому відомому телевізійному проєкті. Про це хлопець заявив у YouTube-проекті Жені Яновича “20:23”.

Я б не відмовився від участі у цьому проекті. Але в більшості саме за соціальною складовою. Ну, прикиньте, хлопець без ніг, ветеран — холостяк. І за нього “б’ються” 10 чи 15 жінок. Це ж прям класно!
Я просто пропагую і намагаюсь сформувати позитивний образ ветерана у суспільстві. Тому такий масштабний проект однозначно дуже позитивно повпливав би на цю місію. Тож чесно вважаю, що це було б дуже круто. Тому, якщо хтось хоче запросити мене на програму “Холостяк”, то будь ласка. Я готовий розглянути всі пропозиції,
— з усмішкою сказав Олександр.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Григорій Решетнік відповів, чи з'явиться на екранах реаліті "Холостяк" в найближчій перспективі. Ведучий зізнався, що насправді це не так іже й просто буде реалізувати в умовах сьогодення.