72-річний "Золотий Холостяк" одружився після завершення зйомок проєкту

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Головний герой першого сезону шоу "Золотий Холостяк", участь у якому приймають старші за 60 років люди, знайшов своє кохання. 72-річний ресторатор Геррі Тернер одружився із 70-річною Терезою Ніст, яка й перемогла у фіналі проєкту. Як пройшло весілля зіркової пари – деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Джеррі Тернер і Тереза Ніст знайшли своє кохання і заручилися в 1 сезоні "Золотого Холостяка". А вже днями пара  зв'язала себе тенетами шлюбу під час приголомшливої церемонії в La Quinta Resort & Club поблизу Палм-Спрінгс, штат Каліфорнія. Про це пише видання  People.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
72-річний "Золотий Холостяк" одружився після завершення зйомок проєкту - фото №1

Цікаво, що на весілля були запрошені усі учасниці проєкту, які разом із Терезою змагалися за увагу Холостяка. А церемонію вела ексучасниця проєкту Сьюзан Ноулз, яка більш ніж 10 років працює церемоніймейстером.

Для церемонії 70-річна Тереза Ніст обрала сукню-русалку від Badgley Mischka, доповнивши її фатою та кольє з перлами та діамантами. А Джеррі Тернер вдягнув класичний чорний смокінг. До вівтаря наречену вели діти та онуки пари, а своїх клятвах закохані пригадали, як розвивалися їхні стосунки на проєкті та що було поза ним.

72-річний "Золотий Холостяк" одружився після завершення зйомок проєкту - фото №2
72-річний "Золотий Холостяк" одружився після завершення зйомок проєкту - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що відомий український актор та телеведучий розпрощався з холостяцьким життям . Олександр Попов вперше відверто розповів про кохану дружину та зізнався, чому їм довелося перенести весілля.