Модель plus size вперше стала "Міс Алабама": злі тролі у Мережі явно не готові з цим змиритися

Знаменитості
3 969

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сара Міллікен. Фото: instagram.com/thenamalmiss

Сара Міллікен зробила публічну заяву на тлі тієї величезної кількості хейту, який отримала після перемоги

23-річна модель plus size Сара Міллікен вперше здобула титул "Міс Алабама". Проте її тріумф спричинив хвилю негативу в соцмережах, проти якого дівчина не стала мовчати. Адже Сару зацькували через те, що вона нібито не відповідає звичним стандартам краси. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

За даними The Sun, критики залишили безліч образливих коментарів у її Instagram. Деякі користувачі висловили думку, що перемога Сари створює неправильний імідж Алабами. Інші ж порівняли її з іграшкою "Джек у коробці", яка вистрибує з пакета з фастфудом. У відповідь на ці нападки, Міллікен підкреслила, що навіть онлайн-коментарі можуть бути дуже болючими. Вона зазначила, що ця перемога була її давньою мрією, до якої вона йшла вісім років, долаючи відбіркові тури двічі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Міс Алабама. Фото: instagram.com/thenamalmiss
Переможниця конкурсу Міс Алабама. Фото: instagram.com/thenamalmiss

Попри те, що її досягнення викликало стільки негативу, Сара стоїть на своєму і захищає своє право брати участь у конкурсі краси. Вона відповіла критикам, що слова можуть завдати шкоди, і закликала до більшої підтримки та розуміння. Перемога для неї — це більше, ніж просто титул, це підтвердження її мрій і наполегливості.

Те, що ви надрукували у себе на екрані, може мати величезний вплив на людей. Хоча я вже пройшла цей етап, таке цькування може змусити людей щось зробити із собою. Я могла б сховати своє обличчя… Я могла навіть здатися і відмовитись від свого титулу. Але натомість я кажу: стежте за мною!
— написала Сара.
Сара Міллікен — Міс Алабама. Фото: instagram.com/thenamalmiss
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Софія Шамія здобула перемогу на "Міс Світу 2024". Українка не отримала головну корону на конкурсі краси, зате гідно змогла представити рідну країну на міжнародній арені.