Софія Шамія здобула першу перемогу на "Міс Світу 2024": чим українка запамʼяталася глядачам

Знаменитості
4 302
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Софія Шамія
Фото: instagram.com/sfshamie

Українка не здобула корону на конкурсі краси, зате гідно змогла представити рідну країну на міжнародній арені

В Індії завершився конкурс краси “Міс Світу 2024”. І хоча перемогу здобула представниця Чехії Христина Пишкова, українка Софія Шамія теж змогла показати гарний результат. Більше подробиць дізнавайтеся на Хочу!

Напередодні фіналу конкурсу Софія Шамія змогла увійти до десятки найкращих благодійних проєктів “Міс Світу 2024”. А все завдяки її щемливій роботі про допомогу українським дітям, що постраждали від російської агресії та втратили все. Дівчина особисто зустрічалася з такими малюками, тому під час презентації власного проєкту не змогла стримати сліз, розповідаючи про важкі долі маленьких представників української нації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Власне, організатори конкурсу не залишилися осторонь проєкту Софії, тому визнали його найкращим серед усіх європейських учасниць. Що ж до кращого проєкту серед усіх континентів, то ним стала робота представниці Бразилії.

Зазначимо, що у фінал Софія Шамія так і не пройшла. Натомість представниця України опинилася серед 40 найкращих претенденток, але не увійшла до дванадцятки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні фіналу конкурсу стало відомо, що організатори не допустили до участі представницю країни-агресора. Через понад два роки війни організатори міжнародних конкурсів краси нарешті погодилися не допускати до заходів росіянок.