Саудівська Аравія вперше прийматиме участь у Міс Всесвіт: ось яка красуня представить королівство (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Румі Алькахтані
Фото: instagram.com/rumy_alqahtani

27-річна Румі Алькахтані вже неодноразово брала участь у конкурсах краси, тому для неї це буде не новий досвід

У 2024 році Саудівська Аравія вирішила вперше взяти участь у міжнародному конкурсі краси “Міс Всесвіт”, остання переможниця якого вже встигла втрапити у скандал . Оргкомітет вже навіть визначився з представницею, яка напевно складе велику конкуренцію усім іншим дівчатам. Хто вона та що відомо про обрану красуню — дізнавайтеся на Хочу!

У вересні цього року у Мексиці відбудеться 73-й щорічний конкурс краси. І якщо Україна вже давно є країною-учасницею, то для Саудівської Аравії це стане першим досвідом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За інформацією Middle East Monitor, королівство представлятиме 27-річна Румі Алькахтані. Модель є учасницею та переможницею багатьох конкурсів та зібрала активну аудиторію у соцмережах у більше ніж мільйон підписників. Тому увагу до красуні привернули не тільки місцеві мешканці королівства, а й закордонні ЗМІ.

Відомо, що Румі Алькахтані народилася та виросла в столиці Саудівської Аравії, Ер-Ріяді. За фахом дівчина є стоматологом та вільно володіє трьома мовами, включаючи французьку, англійську та арабську. Однак свою кар’єру вона повʼязала з моделінгом, а “Міс Всесвіт” — наступний важливий крок для неї.

Для мене велика честь брати участь у конкурсі "Міс Всесвіт 2024". Це перша участь Саудівської Аравії в конкурсі "Міс Всесвіт",
— написала Алкахтані.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, етнічна українка Кароліна Шіїно, яка мала б представляти Японію на "Міс Всесвіт", все-таки не поїде на конкурс . А все через впливового чоловіка, який полонив її серце.