Женя Янович засвітив дорогезний аксесуар, навіть підробка якого обійдеться у кругленьку суму (ФОТО)

Знаменитості
1 656

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Женя Янович. Фото: instagram.com/yanovychzhenya

Сам шоумен не коментує, чи дійсно має у власній колекції Rolex за понад мільйон гривень

Відомий український ведучий і шоумен Женя Янович, котрий нещодавно висловився про можливість вступу до лав ЗСУ, продемонстрував розкішну покупку. Варто зазначити, що шоумен має активну громадянську позицію та щоденно донатить на ЗСУ, закликаючи й інших робити те саме. Проте днями на його руці помітили годинник від бренду Rolex, ціна якого просто вражає!

Обговорення в мережі викликала онлайн-трансляція Яновича з блогером Мішею Лебігою, де чоловіки весело проводили час: слухали гучну музику, пили та танцювали. Така поведінка обурила деяких прихильників, адже вона відбувалася під час війни. Однак більшість користувачів звернули увагу не стільки на поведінку знаменитостей, скільки на коштовний аксесуар Яновича. За інформацією Telegram-каналу Harley Quinn, на стрімі у Євгена був помічений годинник Rolex, сума якого складає понад 25 тисяч євро, що еквівалентно понад 1 мільйону гривень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Женя Янович. Фото: Harley Quinn

Сам Янович поки не коментував придбання, проте згодом на тому ж Telegram-каналі з'явилося спростування. Шанувальники шоумена запевняють, що годинник, який носить ведучий, не оригінальний, а копія. Вартість підробки, втім, склала теж доволі значну суму — майже 63 тисячі гривень.

Женя Янович. Фото: Harley Quinn
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Євген Янович відверто розповів про розставання з відомою моделлю. Комік та шоумен пригадав, як все сталося.