"Це різні реальності, які привели до розчарування": Євген Янович про розставання з колишньою дівчиною-моделлю (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
7 675
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Євген  Янович
Фото: Канал Дім

Блогер вважає, що причина завершення стосунків була в ньому

Популярний український блогер та ведучий Євген Янович, якого дівчина проміняла на доставника піци, пригадав свої стосунки з моделлю Поліною Ткач та зізнався, що стало причиною їхнього розставання. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Янович став гостем подкасту відомої блогерки Раміни. Ще одним гостем медійниці був її колишній обранець Євген Пронін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знаменитості обговорювали тему екологічного розставання з людьми. Коли розмова дійшла до розриву стосунків Яновича та відомої моделі Поліни Ткач, чоловік відверто зізнався, що стало основною причиною їхнього розлучення.

Я вважаю, що причина була в мені. Я так сильно закохався в Поліну, що намагався виглядати кращим, ніж був насправді. Я намагався робити все, щоб їй було класно і цікаво, я відступив від самого себе. Замаскував свої негативні боки. Я люблю трошки погуляти, у мене є певні проблеми, що іноді можу перебрати з алкоголем. На початку, я був такий класний, а потім зрозумів, що не можу постійно бути з однією людиною, мені цікаво і з друзями побачитися. А людина звикає, що закохалася у такого Женю, який придумує сценарії, як ми проведемо час, говорить 100 разів на день, яка я найкраща, але з часом я бачу Женю, який може апатично лежати на ліжку та пропадати з друзями на кілька годин. Це різні реальності, які привели до розчарування. Повномасштабне вторгнення напочатку це скріпило, ви один одного підтримуєте, але згодом, коли все затихло, я зрозумів, що ми на тому ж етапі. Тому в один момент, коли ми запізнювалися на одну подію, я не витримав, і це стало сірничком.
- підсумував Янович.

Дивитися з 23:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, Женя Янович розповів про свою дружбу зі Спартаком Субботою. Ведучий заявив, що вважає себе опрацьованим брехуном.