Проміняла на доставника піци: Женя Янович пригадав, як його дівчина покинула його

Новини шоубізнесу
2 608
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Блогер Женя Янович
Скриншот

Ведучий зазначив, що це для нього стала неабиякою травмою

Відомий український блогер та ведучий Женя Янович приголомшив підписників цікавою та водночас сумною історією зі свого особистого життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Янович в інтерв'ю блогерці Раміні розповів при прикрий досвід завершення стосунків з колишньою дівчиною. Темою розмови між Раміною, Євгеном Яновичем та Євгеном Проніним були стосунки та як екологічно виходити з них.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли бесіда зайшла про те, чи кидали учасників інтерв'ю заради іншої людини, Янович зізнався, що у його житті був подібний досвід. Чоловік зазначив, що це була серйозна травма для нього.

У перших двох стосунках мене кидали. У перших стосунках дівчина пішла від мене до доставщика піци. Це було для мене травмою. Це прекрасна професія, але це було дивно, коли ти молодий, класний та розвиваєш гумор, душа компанії. А коли від тебе йдуть до доставщика піци, тобі здається, що це крах, гірше бути не може. Я плакав. З першою і другою колишньою не спілкувався тривалий період, але потім у мене був незакритий гештальт. Ми починали спілкування, знову сходилася, у нас був інтим, і мені цього вистачало, щоб мене це відпустило. Мені треба було, щоб я поставив крапку. Я розумію, що це не окей, але коли був молодшим, у мене все зводилося до того, що я хочу фізично повернути людину, і потім ми розходилися.
- резюмував ведучий.

Дивитися з 35:58

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Спартак Суббота розповів про своє справжнє ім’я, освіту та стосунки з Євгеном Яновичем. До речі, Ілля Полудьонний в своєму матеріалі наголошував, що Спартак Суббота мав інтимні стосунки зі своїми пацієнтками, які знаходилися в терапії.