Все ще дурники з телефонами? Блогерка Candy Superstar стала абсолютною рекордсменкою України (ВІДЕО)

Знаменитості
6 595

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кенді Суперстар. Фото: instagram.com/candy__superstar

Кенді Суперстар показала, як готувалася до церемонії та за що отримала таку нагороду

Відома українська блогерка Кенді Суперстар, яка наступає на пʼяти Михайлу Поплавському, потрапила у книгу рекордів України. За які досягнення — розповідаємо нижче!

У себе в соцмережах Candy Superstar заінтригувала підписників новиною національного рівня. Трохи згодом блогерка все ж розсекретила, що потрапила у книгу рекордів України. Відтак, Кенді Суперстар стала абсолютною рекордсменкою України в цифровому світі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У Київській міській державній адміністрації на офіційній церемонії Кенді Суперстар отримала рекорд за найбільшу кількість переглядів ролика на YpuTube-каналі. А саме — понад 350 мільйонів переглядів.

Блогер, в державній адміністрації, отримує національний рекорд… звучить як щось з області фантастики?)
Раніше ж у нас суспільство відносились до блогерів, як до дурників з телефонами…) А що тепер?)
А тепер я щаслива що моя подія нарешті довела, що блогер — це дійсно професія та наполеглива робота, яка високо цінується та поважається у нашій країні,
— прокоментувала Кенді Суперстар.

Варто зазначити, що у коментарях думки підписників Кенді розділилися. Одні вітають її з такими досягненнями, а інші — критикують, вважаючи, що нині такі заходи є недоречними.

Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Кенді Суперстар брала участь у шоу "Богиня шопінгу" і купила собі Mercedes за 7 мільйонів. Більше цікавих фактів про блогерку Candy Superstar знайдете в нашому матеріалі.