Candy Superstar вперше відверто розповіла про свого нареченого, який витратив на пропозицію близько мільйона гривень

Знаменитості
704
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Блогерка Candy Superstar
Фото: instagram.com/candy__superstar

Популярна українська блогерка розповіла, чим займається її коханий та чому вона довго не погоджувалася на побачення з ним

Напочатку цього року відома українська блогерка Candy Superstar поділилася величезними змінами в житті, адже саме тоді вона стала нареченою. Напевно ви вже бачили ту розкішну пропозицію руки та серця , яку для інфлюенсерки підготував її наречений, витративши чималу суму грошей. А от чим він займається та як почалися стосунки Кенді з майбутнім чоловіком – усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Як розповідає видання theLime , Кенді тривалий час ігнорувала свого нинішнього коханого, який усіляко намагався привернути її увагу у соцмережах. Тоді Єгору було 19 років і він планував розвиватися в IT-сфері, а сама дівчина вела власний блог.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак підкорити серце блогерки хлопцеві все ж вдалося. Адже заради зустрічі з нею Єгор перефарбував волосся у рожевий колір, що врешті зацікавило Кенді й вона погодилася сходити на побачення.

Єгор довгий час писав мені в соцмережах з бажанням познайомитись, але я його ігнорила. Він написав мені щось типу: "А якщо я теж в рожевий колір пофарбуюся, хоч тоді ти зі мною зустрінешся?". В цей момент мені стало цікаво, я йому відписала просто по приколу. На наступний день він це зробив! Уявіть собі, він перефарбував своє волосся в рожевий колір! Я була в шоці! Мені нічого не залишалось, як піти з ним на побачення, хоч спочатку я не сприймала це серйозно,
— розповіла зірка соцмереж.

І хоча спочатку Кенді не мала серйозних намірів на ці стосунки, дівчина зізнається, що швидко закохалася у Єгора. З того моменту й почалися їх стосунки, а зараз пара вже досить давно живе разом і майже увесь свій вільний час проводить разом.

Я побачила в ньому амбіції та бажання разом розвиватися і досягти чогось. Власне так і сталося, я розвивалась у нашій блогерській справі, він у сфері ІТ, і зараз наші успіхи ви самі бачите. Це саме та історія, коли кажуть: "Щоб вийти заміж за генерала, потрібно зустрітися з лейтенантом". З Єгором ми разом 24/7, бо обоє працюємо онлайн. Ми працюємо вдома, я займаюся своїм блогом цілодобово, а Єгор працює в IT-сфері, тому розходимося по різних кімнатах і кожен займається своєю справою,
— додала Кенді.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Candy Superstar розповіла, чи планує мати власних дітей . Блогерка зізналася, що дуже любить малюків, але… чужих.