Candy Superstar наступає на п’яти Михайлу Поплавському: блогерка створює власну "TikTok-Академію"

Новини шоубізнесу
2 210
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Candy Superstar, блогерка - фото
Кенді Суперстар. Фото: пресслужба

Чого там навчатимуть і хто, окрім самої Кенді, викладатиме - розповідаємо!

Популярна українська блогерка Candy Superstar, яка нещодавно вперше відверто розповіла про свого нареченого , зробила нову гучну заяву. Виявляється, інфлюенсерка з 10-мільйонною аудиторією вирішила обігнати Поплавського, створивши власну “TikTok-Академію”. Деталі дізнавайтеся далі!

Зірка TikTok розповідає, що будучи блогером-початківцем, витратила багато часу на те, аби дослідити та зрозуміти, як працюють алгоритми соцмереж. Тепер вона має власну авторську методику, яка допомагає їй “залітати” у рекомендації, й готова нею поділитися з іншими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Candy Superstar виступає, фото
Candy Superstar відкриває власну TikTok-Академію. Фото: пресслужба

Каже: все має починатися з голови:

На початку свого шляху я витратила багато часу на те, що я вивчила, як налаштовані алгоритми соцмереж, як працюється вся система, як хакнути цю систему і потрапити у світові рекомендації, а не стояти на місці. Я — за те, що все має починатися з голови, зі знань та розуміння. Саме так, з часом я випрацювала і свою авторську методику як потрапляти в рекомендації, як знімати відео, які набирають багатомільйонні перегляди, як спонукати людей на те, щоб вони спостерігали за твоїм життям,
— ділиться Кенді Суперстар.

За її словами, альтернативи такої Академії у всьому світі наразі не існує. В основі навчання — лише практичні поради без зайвої “води”. І це зовсім не про те, як зняти і змонтувати відео, запевняє блогерка.

Це буде просто революційне навчання, зовсім новий рівень в онлайн-освіті, тому що це не якась там вода не про те, як зняти і змонтувати відео. Ні, все набагато глибше, все буде прямо від А до Я. Наприклад, почнеться все з того, що в нас будуть запрошені викладачі, і одна з них – це психолог, психотерапевт та мотиваційний коуч, яка пропрацює всі якісь страхи проявлення, страхи осуду, стопори, які заважають самореалізації і так далі. Потім вже, звісно, почнеться основна частина від мене, де я поділюся всіма своїми знаннями й секретами саме в цій сфері,
— розповідає блогерка-мільйонниця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Кенді Суперстар розповідала, коли планує стати матір’ю і чи любить дітей взагалі. Як з’ясувалося, наречений блогерки повністю поділяє її думку у цьому питанні.