“Люблю дітей, але чужих”: відома блогерка Candy Superstar зізналась, коли вона планує стати мамою

Знаменитості
889
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кенді Суперстар, фото
instagram.com/candy__superstar/

Candy Superstar розповіла, чи хоче дітей одразу після весілля

Відома тікток-блогерка Candy Superstar, якій нещодавно зробили помпезну пропозицію , несподівано висловила свої думки на тему материнства. Чи планує вона з нареченим поповнення в сім'ї після весілля?

Candy Superstar дала інтерв'ю для УНІАН, в якому заявила, що бути мамою — це велика відповідальність. Попри те, що в неї коханим наразі є фінансові ресурси для цього, найближчим часом народжувати дитину вона не готова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Популярна блогерка відкрито заявила, що в неї є певна фобія дітей. Вона любить діток, але чужих. Цікаво, що думку Candy Superstar поділяє її коханий.

В мене взагалі зараз якась фобія дітей. Не в плані того, що я боюсь дітей. Я люблю дітей, але чужих. Тяжко уявити себе в якості мами. Я колись хочу дітей, але ще не знаю, коли зможу наважитись на це. В нашому з Єгором розумінні, діти — це величезна відповідальність. В нас вже є фінансові можливості для їхнього забезпечення, але я морально до цього не готова. Коли в тебе з'являється дитина, ти по факту маєш пожертвувати своїм життям для того, щоб її виростити, виховати, поставити на ноги. В мене зараз настільки активні мої життєві плани, що я не готова ними жертвувати,
— заявила зірка соцмереж.

Проте в майбутньому позиція Candy Superstar щодо материнства може змінитися. Блогерка розповіла, коли планує стати мамою.

Я думаю, це буде, але через 3-5 років. Не хочеться все-таки лишати дитину на няньок та бабусь і займатися своїми справами. В нас зараз на першому місці реалізація по максимуму, а далі, я думаю, дійде справа й до дітей,
— додала вона.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділились цікавими фактами про блогерку Candy Superstar. Виявляється, вона брала участь у шоу "Богиня шопінгу" і купила собі Mercedes за 7 мільйонів.