Лише в два голоси! Українка вірменського походження зі скрипом пройшла далі в "Голосі країни 13" та перемогла останню надію Клименка

Голос країни 13

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

22 жовтня відгримів восьмий епізод національного вокального талант-шоу "Голос країни 13". Він став продовженням етапу кросбатлів. Першими на сцену європейського сезону "Голосу країни" вийшли учасники від команд Івана Клименка та Наді Дорофєєвої.

Вокалістка Дорофеєвої, колоритна українка вірменського походження Майрамік Авоям виконала знаменитий німецький хіт "In deinen Armen" співачки Ayliva. Її візаві Вероніка Коваленко, потішила глядачів композицією "Біля серця". Цю пісню для артистки KOLA, до речі, написав зірковий продюсер Вероніки Іван Клименко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Обидві артистки просто приголомшили своїми виступами. Майрамік здивувала потужним вокалом, а Вероніка максимально чуттєвим і душевним співом.

Сьогодні прозвучала пісня, яку в Україні ще не знають, але це потужний німецький хіт. У мене було відчуття, що я зараз дивлюся номер переможця "Євробачення". Для мене дуже важливо в цьому європейському сезоні показувати і локальні пісні. Це така наша подяка Європі за підтримку України,

- прокоментувала виступ Майрамік Надя Дорофєєва.

Вероніка вміє дуже потужно співати, вона це показувала в минулих раундах. Але цього разу я попросив показати своє серце. Їй вдалося це зробити. Кожна нота викликала в мене мурахи. Я пишаюсь, коли так круто співають мої пісні,

- прокоментував перформанс своєї вокалістки Іван Клименко.

По закінченню кросбатлу, глядачі голосували за своїх фавориток. З різницею лише у два голоси, 76 проти 74 в наступний етап пройшла Майрамік Авоям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Пивоваров здивував залицяннями до Дорофєєвої на "Голосі країни 13". В якийсь момент, артист підійшов до Наді та почав грайливо натякати, що саме її учаснику доведеться боротися з його вокалістом.