На знак підтримки Польщі! Учасник "Голосу країни 13" здивував виконанням польського треку та пройшов до прямих ефірів (ВІДЕО)

Голос країни 13
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Наймолодшому учаснику "Голосу країни 13" Владиславу Пелиху у сьому епізоді шоу довелося боротися за своє місце під сонцем з новоствореним жіночим дуетом з команди Івана Клименка. Подробиці - в нашому матеріалі.

16-річний Влад потужно виконав пісню Крістіана Охмана "River",  який представляв Польщу на Євробаченні 2022. Наразі, хлопець мешкає у Польщі. Він розповів, які можливості йому подарувала ця країна та як він вдячний їй за прийом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Суперницями школяра на цьому етапі став несподіваний дует Ольги Щербак і Олександр Ройко, який утворився після минулого етапу вокальних батлів. Варто зауважити, що з вокальної точки зору, дівчата гарно підійшли одне одному і дійсно досягли унікального двоголосся та приємного звучання загалом, коли виконували композицію "Oceans".

З упевненістю можна сказати, що продюсер Іван Клименко не помилився коли вирішив поєднати дівчат у дует. Однак, вони не змогли пройти далі. З доволі впевненим відривом у наступний етап відправився Владислав Пелих.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Стася Чабан на "Голосі країни" виконала один з гімнів війни. Композиція "Фортеця Бахмут" зазвучала кардинально по-новому.