Унікальний експеримент! Учасниця з команди Івана Клименка на "Голосі країни 13" виконала один з гімнів війни та пройшла далі

Голос країни 13
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Останніми учасниками, які вийшли на сцену "Голосу країни 13" під час етапу кросбатлів стали яскраві представники команд Івана Клименка та Артема Пивоварова відповідно. Подробиці - в нашому матеріалі.

Учасниця з команди Клименка, автентична фольклористка Стася Чабан просто розірвала глядачів та зіркових тренерів своїм виконанням хіта війни "Фортеця Бахмут". Артистка додала свого фірмового звучання та представила куплет, який написала сама.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Суперником Стасі у кросбатлі став музичний блогер-мільйонник з команди Артема Пивоварова Влад Шериф. Юнак приголомшив потужним виконанням нашумілого хіта "Океан Ельзи" "Друг".

Глядацька зала максимально привітно зустріла обох артистів, проте, як виявилося, вибір народу був однозначним. Хоч Влад і виступив максимально професійно, однак людям до смаку більше прийшлося унікальне виконання "Фортеці Бахмут" Стасею Чабан і вони у прямі ефіри пропустили саме її.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Артем Пивоваров грайливо пофліртував з Надею Дорофєєвою на "Голосі країни 13". Артистка у відповідь мило посміхалася своєму колезі.