"Разом на студії, і не тільки на студії": Пивоваров здивував залицяннями до Дорофєєвої на Голосі країни 13 (ФОТО)

Голос країни 13
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

У сьомому епізоді вокального талант-шоу Голос країни 13 як глядачів, так і зіркових наставників, замилував несподіваним фліртом на адресу Наді Дорофєєвої. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зірковому наставнику Артему Пивоварову потрібно було обирати тренера, з яким він хотів би вступити у дуель. На фоні цього виконавець вирішив відкинути свою серйозність та просто  "позагравав" з Надею Дорофєєвою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В якийсь момент, артист підійшов до Наді та почав грайливо натякати, що саме її учаснику доведеться боротися з його вокалістом. Знаменитість досить щедро засипав Надю компліментами, від яких артистка сором'язливо посміхалася.

Я тебе дуже поважаю, ми з тобою дуже знайомі. Стільки часу ми провели разом на студії, і не тільки на студії. Ти ж знаєш, що я джентльмен,

- сказав Наді Артем.

"Разом на студії, і не тільки на студії": Пивоваров здивував залицяннями до Дорофєєвої на Голосі країни 13 (ФОТО) - фото №1
"Разом на студії, і не тільки на студії": Пивоваров здивував залицяннями до Дорофєєвої на Голосі країни 13 (ФОТО) - фото №2

Проте, в останній момент Дорофєєва видихнула із полегшенням. Бо, як виявилося, Артем Пивоваров хотів обрати собі у опоненти Івана Клименка. Проти вокаліста Артема на сцену вийшла автентична артистка з команди Клименка Стася Чабан.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як військовий ЗСУ Михайло Панчишин довів до сліз черговим виступом на "Голосі країни 13". Чоловік без проблем пройшов у наступний етап.